Ούτε «κιχ» η ΕΠΟ, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από Γραμμένο

Χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος, αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Βασιλειάδη, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα λόγω της «μπούκας» του Ιβάν Σαββίδη χθες στην Τούμπα με μπράβους και όπλα.

Την ώρα που επίσημη ΕΠΟ του… «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου δεν έχει εκφράσει ακόμα καμία επίσημη θέση για τα όσα είδαμε να συμβαίνουν χθες στην Τούμπα και τα οποία αμαύρωσαν κατάφορα το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, ούτε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είχε όρεξη για πολλά λόγια.  Και αρκέστηκε στα… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ούτε «κιχ» από την ΕΠΟ για την εισβολή Σαββίδη στην Τούμπα, γενικές και αόριστες δηλώσεις από τον πρόεδρό της…

Και πώς να έχει όρεξη εδώ που τα λέμε…

«Πληροφορήθηκα την απόφαση της Πολιτείας. Είχαμε ανταλλαγή απόψεων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, για ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και εξελίχθηκε με τις γνωστές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε ο Γραμμένος εξερχόμενος από την συνάντηση με τον  Βασιλειάδη. Και πρόσθεσε: «Στο επόμενο διάστημα και έπειτα από διαβούλευση με τη Super League θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο θεσμικό πλαίσιο. Η αναβολή είναι ειλημμένη απόφαση της Πολιτείας, για να αποφευχθούν κίνδυνοι. Θα ληφθούν μέτρα για την ομαλότητα και την ασφάλεια των αγώνων».

…εδώ μιλάμε για την μεγάλη δικαίωση του… Γκιρτζίκη!

Δείτε επίσης:

© 2018 Flogasport.gr
All rights reserved