Δεν ικανοποιήθηκε ο ΠΑΟΚ και προσφεύγει στο διαιτητικό! Η αντίδραση του Ολυμπιακού…

Ούτε με την επιτροφή των 3 βαθμών είναι ικανοποιημένοι στον δικέφαλο του βορρά. Παρά τα αρχικά πανηγύρια, που ξέσπασαν ακόμα και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από οπαδούς, στον ΠΑΟΚ μάλλον τις μαύρες πλερέζες άπλωσαν μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να κατακυρώσει οριστικά στον Ολυμπιακό το μεταξύ τους ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Γκαρσία από το ρολό της ταμειακής μηχανής. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τα ξημερώματα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Aνακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας, πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο».

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Από τον υπεύθυνο επικοινωνίας  της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε η πρώτη αντίδραση των Πειραιτών.

Ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τοποθετηθεί επίσημα τη Δευτέρα για όλα. Για μια απόφαση που θυμίζει άλλες εποχές, με αποφάσεις δικαστηρίων μέσα στη νύχτα… Το τι γίνεται πλέον το καταλαβαίνουν όλοι. Κανείς δεν μπορεί πλέον να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Μια χώρα πουλημένη από τους αδίστακτους που την κυβερνούν σε συμφέροντα αμφιβόλου προέλευσης. Μην ξεχάσετε αυτό το βράδυ. Το βράδυ των γενεθλίων του Ολυμπιακού. Μην το ξεχάσετε, και μην τους αφήσετε να το ξεχάσουν και αυτοί».

Δείτε επίσης:

© 2018 Flogasport.gr
All rights reserved