«Θέλω ο γιος μου να είναι ποδοσφαιριστής» (video)

Το Ίδρυμα Brafa στη Βαρκελώνη, συνεχίζει την προώθηση των αξιών στον αθλητισμό, παρουσιάζοντας το 5ο βίντεο της καμπάνιας #noseashooligan.

Έχοντας τίτλο «Θέλω ο γιος μου να είναι ποδοσφαιριστής», στοχεύει να στείλει ένα μήνυμα στους γονείς-χούλιγκαν, προσπαθώντας να τους δώσει να κατανοήσουν την ανάγκη για σεβασμό στα παιδιά τους και το μέλλον τους.

Το βίντεο στοχεύει να αναδείξει τον εκπαιδευτικό ρόλο του ανταγωνισμού στα αθλήματα, αναφέροντας ταυτόχρονα τις βίαιες συμπεριφορές που συμβαίνουν στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Ήδη έχουν δημοσιευθεί άλλα βίντεο όπως αυτό με τίτλο «Son ni?os, no hooligan» (είναι παιδιά όχι χούλιγκανς) ή «Respeta al ‘rbitro, no seas hooligan» (Σεβαστείτε τον διαιτητή, μην είστε χούλιγκαν).
  
Το ίδρυμα Brafa, είναι μια μη κερδοσκοπική αθλητική οργάνωση, ένα αθλητικό σχολείο με κοινωνικό χαρακτήρα. Βρίσκεται στο Nou Barris, μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Βαρκελώνης. Μέσω αυτών των βίντεο επιδιώκεται η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία του αθλητικού ανταγωνισμού ως μέσο για την ανάπτυξη αξιών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δείτε επίσης:

© 2018 Flogasport.gr
All rights reserved