ΜΠΑΧΑΛΟ… Μπήκε με το πιστόλι στο γήπεδο ο Σαββίδης και είπε στον Κομίνη «είσαι νεκρός» (εικόνα – video) – Οριστική διακοπή στην Τούμπα

Διακοπή στις καθυστερήσεις είχαμε πάλι στην Τούμπα στο ντέρμπι των δικεφάλων. Αφορμή στάθηκε η ακύρωση του γκολ του ΠΑΟΚ στο 90′ από τον Βαρέλα. Μία σωστή απόφαση από τον βοηθό Ποντίκη, ο οποίος διέκρινε την κίνηση πανω στην μπαλα από τον Μαουρίτσιο, ο οποίος ήταν οφσάιντ και συμμετείχε στη φάση αφήνοντας την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, πριν καταλήξει στα δίχτυα. Οριστική διακοπή μετά από δύο ώρες στην Τούμπα με  το 1-0 υπερ  τυ ΠΑΟΚ, αφού τελικά ο Κομίνης το μέτρησε το γκολ στα αποδυτήρια μετά τις απειλές του Σαββίδη και των ανθρώπων του.

Αμέσως μετά την ακύρωση του γκολ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΟΚ που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να φωνάξουν στον διαιτητή Κομίνη, ο οποίος ειδάκουσε τον Ποντίκη και ακύρωσε  ορθώς του γκολ,  που αν μετρούσε θα ήταν ένα ακόμα γκολ-οφσάιντ για τον ΠΑΟΚ, που ευτυχώς αποφεύχθηκε. Ο Μίχελ έπεσε πάνω στους διαιτητες και άλλοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με ιδιαίτερα επιθετικές διαθέσεις, παρά το δίκαιο της απόφασής τους, ενώ στον αγωνιστικό χώρο μπήκε για να ζητήσει τα ρέστα και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μιμούμενος τον Σάββα Θεοδωρίδη είπε στην ομάδα του «πάμε να φύγουμε».  Οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια δίχως να λήξει το ματς και πλέον έχουμε διακοπή.

Το τι θα γίνει θα το δούμε τα επόμενα λεπτά.  Η προσπάθεια που γίνεται αυτή την στιγμή είναι να αδειάσουν τον αγωνιστικό χώρο για να λήξει το ματς. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η απόφαση της ΑΕΚ που παραμένει στα αποδυτήρια μαζί με τους διαιτητές.

Οδεύουμε για επιστροφή των ομάδων για να παιχθούν οι καθυστερήσεις και να λήξει το ματς.

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες με τον Ιβάν Σαβίδη να φέρει όπλο στην κωλότσεπη! Απίστευτο! Φέρεται, μάλιστα, να είπε στον διαιτητή Κομίνη «είσαι νεκρός» Γι’ αυτό προφανώς οι διαιτητές είναι  κλειδαμπαρωμένοι στα αποδυτήρια…

Μετά την «εγκληματική» πέσαμε στην μαφία…

Αυτό που λέει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι ότι «με αυτές τις συνθήκες τρομοκρατίας η ΑΕΚ δεν βγαίνει να παίξει».

Ο Μακ βγαίνει πανηγυρίζοντας έξω στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να αδειάσουν τους μη έχοντας εργασία από τον αγωνιστικό χώρο…

Η ΑΕΚ παραμένει κλεισμένη στα αποδυτήρια, χωρίς καμία διάθεση να βγει έξω.

Και για να μην το ψάχνουμε άλλο. Στο άρθρο 20 του ΚΑΠ που ονομάζεται ΒΙΑ μπορείτε να βρείτε τις ποινές που αναλογούν στον Σαββίδη και την ομάδα του μετά την εισβολή του με πιστόλι στην Τούμπα. Ισόβιος αποκλεισμός, αφαίρεση έξι βαθμών, μέχρι υποβιβασμός… Το αδίκημα εμπίπτει στην διάταξη της τρομοκρατικής ενέργειας εναντίον αξιωματούχου με σκοπό να τον επηρεάσει από το να διετελέσει τα καθήκοντά του.

Οριστική διακοπή του αγώνα στην Τούμπα μετά από δύο ώρες καθυστέρηση. Τελικά η ΑΕΚ δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και μένει να δούμε τι θα γράψει  ο διαιτητής στο ΦΑ. Και εάν γράψει όσα πράγματι άκουσε από Σαββίδη και Μίχελ, τότε ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ  θα βρεθούν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, σε συνδυασμό με  τις παραπάνω εικόνες ντροπής που κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου δυσφημίζοντας εξευτελιστικά την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τελευταίες πληροφορίες που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν ανέφεραν ότι ο διαιτητής Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ επειδή δεν βγήκε η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο μετά την εισβολή του Ιβάν και των ανθρώπων του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι το γκολ μετράει κανονικά τελικά και ότι επήλθε η οριστική διακοπή ενώ το σκορ είναι στο 1-0 λόγω άρνησης της ΑΕΚ να εξέλθει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μετά την …παρέλαση των πιστολάδων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΟΚ

«Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προετοιμάζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία τόσο της ομάδας, όσο και όλων των στελεχών και συνεργατών του, από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις επί των θεμάτων αυτών».

Άλλο ένα ντέρμπι, λοιπόν, θα κριθεί στα αθλητικά δικαστήρια…

Δείτε επίσης:

© 2018 Flogasport.gr
All rights reserved