ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ… ΓΡΗΓΟΡΑ! (video)

Όταν η ΑΕΚ ζήτησε από την 27/2 επιστολή της στον Βασιλειάδη την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι να τελεσιδικήσουν οι δικαστικές υποθέσεις, ούτως ώστε και οι ομάδες να  γνωρίζουν τί θα ζητάνε από κάθε ματς, από τον ΠΑΟΚ έβγαινε μία ειρωνεία του στυλ ότι το ζητάει επειδή «οι παίκτες της χρειάζονται ξεκούραση». Ρίχνοντας μάλιστα και σπόντες περί… αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Στην αθλητική Φλόγα διάβασα μόνο ότι είναι άκρως δικαιολογημένο το αίτημα της ΑΕΚ, που τελικά βγήκε και η πιο κερδισμένη από τους αγώνες που έγιναν την 24η αγωνιστική. Αν ο ΠΑΟΚ αποδέχονταν το αίτημα της ΑΕΚ, μάλλον δεν θα είχε παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης κι ακόμα θα ήταν πρώτος, ελπίζοντας στην έφεση που κατέθεσε σήμερα ο δικέφαλος του βορρά κατά της ποινής της πειθαρχικής της Superleague (-3 βαθμοί, 2 ματς κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 30.000 ευρώ). Την πάτησε πάλι. Λάθη, όλο λάθη.

Κατέθεσαν, λοιπόν, την έφεση υπό την μορφή του κατ’ επείγοντος, μήπως και προλάβουν να έχουν κόσμο (!!!) στο ντέρμπι που με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή! Και ήρθαν «όλως τυχαίως» αντιμέτωποι με το ίδιο το πρόβλημα που τους επεσήμανε πριν από λίγες μέρες η ΑΕΚ, αλλά αντί για να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να γίνει πράξη η αναβολή, επιλεξαν να θίξουν την Ένωση και τελικά σήμερα να «τρέξουν» τους τακτικούς δικαστές της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, επειδή τρέφουν την πεποίθηση ότι θα δικαιωθούν και ότι θα έχουν και κόσμο (αν είναι δυνατόν μετά απ΄όσα έγιναν!) στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ! Και το τζακ-ποτ, στο τζόκερ.

Όλα αυτά, βέβαια, είναι μάλλον αποκυήματα της φαντασίας των νομικών και της επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να γεμίσουν τον κόσμο της ομάδας που αγωνιά με ελπίδες μίας δικαίωσης, που δυστυχώς δεν θα έρθει ποτέ… Οι ελπίδες θα αποδειχτούν για άλλη μια φορά «φρούδες» και η αγανάκτηση θα ξεσπάσει… στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Οι κανονιστικές διατάξεις, άλλωστε, δεν αλλάζουν στην έφεση. Ίδιες είναι. Γκέγκε.

Το αίτημα της ΑΕΚ, βέβαια, είχε γίνει στον Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος, ως συνήθως, σήκωσε τα… χέρια ψηλά.

Η αντίδραση των ομάδων, όμως, κυρίως του ΠΑΟΚ, ήταν αρνητική. Και τώρα λέει στους δικαστές «δικαιώστε μας και… γρήγορα!». Λέτε όλα αυτά να σχετίζονται με εκείνη την δήλωση του Ιβάν Σαββιδη για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο;

Τι δουλειά έχουν αυτά τα πράματα με τους αμόλυντους αθλητικούς δικαστές της εφέσεων; Καμία.

Γι’ αυτό, ψυχραιμία.

Ο Φυλαρούχας

Δείτε επίσης:

© 2018 Flogasport.gr
All rights reserved