«Έκλεψε» Λάζαρο από ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για την επισημοποίηση της συνεργασίας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό, που κατάφερε κι «έκλεψε» τον έμπειρο μέσο από την ΑΕΚ!

Το γεγονός ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει με τους ερυθρολεύκους πριν ακόμα την λήξη του φετινού πρωταθλήματος εξόργισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ, που προσπάθησαν να ισοπεδώσουν τον ποδοσφαιριστή και τα όσα προσέφερε στην ομάδα.

«Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019», ανέφερε μεταξύ άλλων η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τονίζοντας πως «δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά το γεγονός πως μίλησε με άλλη ομάδα ενώ ήταν παίκτης της ΑΕΚ» και ότι «αφού ο Χριστοδουλόπουλος δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του, δεν υπάρχει για την ΑΕΚ».

Ο 32χρονος μέσος, βέβαια, φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, κάτι που γνώριζαν στην ΑΕΚ και γι’ αυτό ο Χιμένεθ τον άφησε εκτός 11άδας στον τελικό του Κυπέλλου, επιλέγοντας στη θέση του τον Μάνταλο, που μόλις είχε επιστρέψει από τον σοβαρό του τραυματισμό, αν και ομολογουμένως ο Χριστοδουλόπουλος ήταν από το βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας που συνέβαλαν τα μέγιστα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Το μπλέξιμο σε όλο αυτό είναι το άν ο Χριστοδουλόπουλος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο ή, όχι. Στην Ένωση φέρονται διατεθειμένοι να το τραβήξουν στα άκρα προσφεύγοντας εναντίον του ποδοσφαιριστή στα δικαστήρια για τη μή τήρηση της μεταξύ τους συμφωνίας, η οποία προφανώς προέβλεπε οψιόν ανανέωσης από πλευράς ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, είπε ότι το συμβόλαιό του τελειώνει αυτό το καλοκαίρι και όχι το επόμενο. Είπε επίσης ότι «με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια».  Και επειδή θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση με την τυπική λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ίσως να καθυστερήσουν κάπως οι υπογραφές με τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές, ωστόσο, έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία, γι’ αυτό και το μένος της ΑΕΚ εναντίον του Έλληνα διεθνή.

Το θέμα προφανώς ήταν κυρίως οικονομικό, αφού ο Ολυμπιακός του έκανε καλύτερη προφορά σε σχέση με αυτή της ΑΕΚ για την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά ίσως και ο ίδιος να έβαλε στη ζυγαριά και  το γεγονός ότι είναι οπαδός των ερυθρολεύκων και είναι η μοναδική ομάδα από τις μεγάλες του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην οποία δεν έχει αγωνιστεί! Και από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον, ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία. Είπε το «ναι» κι έτσι μετά από τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ο Λάζαρος ετοιμάζεται να φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού. Και θα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα το έχει καταφέρει…

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση