Αναβολή των πρωταθλημάτων στην Κόρινθο!

Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για τον ξυλοδαρμό του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση.

Η νεότερη εξέλιξη είναι ότι σήμερα συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ της ΕΠΣ Κορίνθου και αποφάσισε να διακόψει τα πρωταθλήματα της ένωσης ως ένδειξη συμπαράστασης, αλλά και διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό του αρχιδιατητή της ένωσης.

Έτσι το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Κόρινθο και  την Κόρινθο 2006 που θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό  την άνοδο, δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή, όπως και όλα τα υπόλοιπα ματς της ΕΠΣ Κορίνθου σε Α’ και Β’ κατηγορία (η Γ’ έχει ολοκληρωθεί).

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορίνθου Μιχάλη Τσιχριτζή, ο οποίος σχολίασε τους λόγους της αναβολής. «Αυτό που έγινε με τον αρχιδιατητή μας είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο», είπε και πρόσθεσε: «Λόγω της μαφιόζικης αυτής επίθεσης αποφασίσαμε την αναβολή των πρωταθλημάτων για να ηρεμήσουν τα πράγματα και να περιμένουμε και την έρευνα των αρχών που είναι σίγουρο ότι θα ασχοληθεί πολύ με την συγκεκριμένη υπόθεση. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι μιλάμε για ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και ιδίως στο  ερασιτεχνικό. Εύχομαι περαστικά στον αρχιδιατητή μας και περιμένω από τις αρχές να βρουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους δράστες. Δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο τέτοια γεγονότα».

«Καμία ανοχή στους άθλιους που επιτέθηκαν στον Γκρούτση»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση της Κορίνθου 2006:

H διοίκηση της Κορίνθου 2006 καταδικάζει με τον πλέον ηχηρό και κατηγορηματικό τρόπο την χυδαία και άνανδρη επίθεση στον αρχιδιαιτητή κ.Δημήτρη Γκρούτση.

Τα φαινόμενα βίας μέχρι σήμερα στην Κορινθία ήταν λεκτικά όμως κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν το ήδη ταλαιπωρημένο Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε ζούγκλα.

Η βιαιοπραγία του αρχιδιαιτητή, πρέπει να κινητοποιήσει και τις αθλητικές και τις διωκτικές αρχές του νομού, προκειμένου να συλληφθούν οι άθλιοι που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο να στείλουν το δικό τους βρώμικο μήνυμα.

Ως ομάδα έχουμε δεχθεί και ακόμα δεχόμαστε βίαιες λεκτικές επιθέσεις και ΑΠΕΙΛΕΣ και ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές να σταματήσουν το φαινόμενο αυτό ΑΜΕΣΑ, πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Όσο μας αφορά δεν έχουμε εκφράσει κανένα παράπονο στην επιτροπή ορισμού διαιτητών όλη την χρονιά γιατί δεν θεωρήσαμε σε καμία στιγμή ότι μας αδικούσε.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Γκρούτση να είναι καλά και δηλώνουμε ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε όπως 10 χρόνια κάνουμε τα πάντα να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο τα άρρωστα μυαλά, που διώχνουν κάθε τι υγιές.

Καμία ανοχή στους άθλιους.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση