Αυστραλός δρομέας κατέρρευσε λίγο πριν τον τερματισμό (video)

Προπορεύονταν και ήταν κοντά στον τερματισμό του μαραθωνίου, όμως οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν και κατέρρευσε με αποτέλεσμα να χάσει τον  αγώνα…

Ο Κάλουμ Χόκινς κατέρρευσε εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας, κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου των Αγώνων Κοινοπολιτείας, στην Αυστραλίας.

Ο 25χρονος Σκωτσέζος ήταν περίπου δύο λεπτά μπροστά από τους υπόλοιπους δρομείς και του απέμεναν σχεδόν 2 μίλια για τον τερματισμό, όταν άρχισε να παραπατά από την κούραση, χτυπώντας κάποια στιγμή το κεφάλι του στα κάγκελα στην άκρη του δρόμου. Παρότι το πάλεψε να συνεχίσει, τελικά κατέρρευσε. Tο βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις για το γεγονός ότι ο αθλητής παρέμεινε για αρκετή ώρα πεσμένος στο δρόμο, χωρίς βοήθεια. Η επιτροπή διοργάνωσης των αγώνων διευκρίνισε στη συνέχεια ότι δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τον αθλητή και ότι του παρασχέθηκε κάθε απαιτούμενη βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι τη στιγμή που έφτασαν δίπλα του γιατροί, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει χωρίς κανέναν κίνδυνο για την ζωή του.

 

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση