Αφαίρεση 9 βαθμών για Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν

Αντιμέτωπος με τον υποβιβασμό βρίσκεται ξεκάθαρα πλέον ο Παναθηναϊκός μετά τις νέες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για συνολική αφαίρεση 9 βαθμών για τις οφειλές σε Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν…Εάν μέχρι την επόμενη Παρασκευή 27 Απριλίου ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να εξοφλήσει ή, να διακανονίσει αυτές τις οφειλές, τότε θα υποβιβαστεί αυτόματα στην Football League, αφού ήδη έχει υποστεί το πρώτο -3 για την υπόθεση του Βέμερ (που θα πάρει πίσω εάν το τακτοποιήσει μέχρι αυτή την Παρασσκευή) και στις τρεις διαδοχικές αντίστοιχες ποινές, ο κανονισμός προβλέπει τον υποβιβασμό της ομάδας…

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε (50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας”.

«ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ»

Η απάντηση των πρασίνων ήρθε με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής».

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση