Skip to main content

Δεν είχε κορωναϊό ο Σάββας, πέθανε από καρκίνο

Μέχρι και στον Σάββα Θεοδωρίδη πήγαν να «πεθάνουν» από κορωναϊό τα πουλημένα ΜΜΕ, αν και ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού νικήθηκε τελικά από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Το θέμα γνωστοποίησε (ποιος άλλος;), ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης με το παρακάτω ποστ:

ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ :

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ !

ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ :

ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ …

…ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ !!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΜΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ !!

Η ΕΡΤ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!

ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ !!!

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης έπασχε χρόνια από καρκίνο.

Εισήχθη σε Μ.Ε.Θ. ιδιωτικού νοσοκομείου.

Ξαφνικά τον στέλνουν στο ΣΩΤΗΡΙΑ. Με “κορωνοϊό”.

Εκεί υφίσταται ασύλληπτη ταλαιπωρία.

Οι γιατροί του ΣΩΤΗΡΙΑ, αφενός λόγω της τεράστιας πίεσης της ισχυρής οικογένειας, αφετέρου λόγω του ότι βρίσκονται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα εξαιτίας της δικής μου μήνυσης, φοβήθηκαν και έκαναν πίσω. Και είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας κορωνοϊός !!

*Θυμίζω τα αντίστοιχα εγκλήματα στα νοσοκομεία ΣΩΤΗΡΙΑ, της Κομοτηνής και της Αλεξανδρούπολης, που έχω βγάλει στη δημοσιότητα. Στην Εισαγγελία Αθηνών έχει ανοίξει ο φάκελος της διερεύνησης όλων των ψευδών κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων λόγω “κορωνοϊού”, μετά την κατάθεση της υπ’ αριθμ. ΑΒΜ E2020/2477 μήνυσής μου.

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ & ΘΑΝΑΤΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ…

Gepostet von Νίκος Αντωνιάδης am Mittwoch, 24. Juni 2020

Mετά την αποτυχία του συστήματος να χρεώσει σε έναν ακόμη άνθρωπο «κορωνοϊό», άρχισε νέος γολγοθάς για τον Σάββα Θεοδωρίδη. Έπρεπε να επιστρέψει στο ιδιωτικό νοσοκομείο από όπου τον έστειλαν στο ΣΩΤΗΡΙΑ με ψευδή διάγνωση περί κορωνοϊού, για να συνεχίσει τη νοσηλεία του από τον καρκίνο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Από το ΣΩΤΗΡΙΑ όπου τον έστειλαν για να πεθάνει μία ώρα νωρίτερα από “κορωνοϊό” στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου αναφοράς, να χρεώσουν τον θάνατο ενός επώνυμου και ισχυρού ανθρώπου στον «κορωνοϊό», να ενισχύσουν το αφήγημα του θανατηφόρου ιού που χτυπάει αδιακρίτως, να ενισχύσουν την απάτη και να εντείνουν την κατατρομοκράτηση του κόσμου.

Τα ΜΜΕ φυσικά έπαιξαν τον γνωστό δικό τους ρόλο. Η ΕΡΤ, αυτή που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, έγραφε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης νοσηλεύεται στην εντατική λόγω κορωνοϊού.

Και ο άνθρωπος έφυγε από τον κόσμο στο ιδιωτικό νοσοκομείο άδικα ταλαιπωρημένος. Και φυσικά δεν πέθανε από κορωνοϊό. Όπως βεβαίωσε το ιδιωτικό νοσοκομείο στο δελτίο τύπου, στο οποίο φυσικά δεν λέει λέξη για το έγκλημα.

Το έγκλημα που οι γιατροί του ιδιωτικού νοσοκομείο το χρεώνουν στους “διοικητικούς”, οι οποίοι, σύμφωνα με τους γιατρούς, έδωσαν την εντολή της μεταφοράς στο ΣΩΤΗΡΙΑ.

Το έγκλημα το έφερε στο φως της δημοσιότητας η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου. Αλλά φυσικά τα ΜΜΕ το έχουν θάψει.

Η ΕΡΤ όμως ακόμη και μετά τον θάνατο του ανθρώπου, και ενώ το ίδιο το ιδιωτικό νοσοκομείο απέκλεισε στο δελτίο τύπου τον κορωνοϊό ως αιτία θανάτου, επιμένει στην απάτη. Επιμένει ότι πέθανε από κορωνοϊό.

Δεν γνωρίζω τι θα πράξει η οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη. Εγώ όμως υα υποβάλω σε κάθε περίπτωση τα δημοσιεύματα και την καταγγελία της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου στην Εισαγγελία για να ενταχθούν στην ποινική δικογραφία για τα ψευδή κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους από “κορωνοϊό”. Σειρά μετά τα δημόσια νοσοκομεία έχουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Και φυσικά θα καταθέσω τα fake news των ΜΜΕ στην δικογραφία που ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκάλεσε.

Η ιστορία αυτή της απάτης θα τελειώσει.

Θα το φροντίσουμε εμείς να τελειώσει.

Αλλά θα τελειώσει με πολλές χειροπέδες.

Σε πολλά χέρια.

Πέθανε ο Σάββας Θεοδωρίδης…

Facebook Comments

Νίκος Αντωνιάδης Σάββας Θεοδωρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.