Η… εύσωμη Νέτα κέρδισε στο νήμα την καλλίγραμμη Φουρέιρα! (video)

Tην 2η θέση της Eurovision κατέλαβε τελικά η Φουρέιρα σημειώνοντας μία μεγάλη προσωπική επιτυχία, αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο που βρέθηκε πρώτη φορά τόσο ψηλά στον διαγωνισμό.  Η Ελένη Φουρέιρα έχασε στο… νήμα από την Νέτα του Ισραήλ.

Η Φουρέιρα ξεσήκωσε τους θεατές στη σκηνή του Altice Arena με την καταπληκτική της εμφάνιση και στον τελικό. Τα προγνωστικά την παρουσίαζαν ως πρώτο φαβορί, αλλά τελικά η …εύσωμη Νέτα από το Ισραήλ με την πρώτότυπη εμφάνισή της στην σκηνή και με ένα ωραίο ρυθμικό τραγούδι, που δεν ήταν κάτι το τρομερό, πήρε την πρωτιά από την καλλίγραμμη Ελένη Φουρέιρα και την Κύπρο.

Η Ελένη Φουρέιρα  που εκπροσωπησε την Κύπρο με το τραγούδι «Fuego» βγηκε στη σκηνή προτελευταία, ενώ η Ιταλία εκλεισε το διαγωνιστικό μέρος. Την ώρα της ανακοίνωσης της ψηφοφορίας του κοινού έσπασαν πραγματικά καρδιές με την Φουρέιρα και την Νέτα να περιμένουν ποιος από τους δύο θα κερδίζει με την τραγουδίστρια από το Ισραήλ να χαλογελάει τελευταία.

Δείτε την εμφάνιση της Φουρέιρα:

 
Δείτε την εμφάνιση της Νετα που κέρδισε τον διαγωνισμό:
 
 
Oι πρώτες θέσεις άλλαζαν συνεχώς με το Ισραήλ και την Αυστρία να είναι ιδιαίτερα σκληροί αντίπαλοι για την Φουρέιρα και έγινε σκληρή μάχη μέχρι το τέλος.
 
 
Η ψήφος των επιτροπών επιβεβαίωσε την πρωτιά του Ισραήλ με ένα τραγούδι από τη Νέτα, το TOY, το οποίο ήταν ιδιαίτερο και κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς υμνούσε τη διαφορετικότητα, όμως, μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή της Κύπρου ήταν στο παιχνίδι κι έφτασε να διεκδικεί τη νίκη, την οποία τελικά πήρε το Ισραήλ. Την πεντάδα των νικητών συμπληρώνουν Αυστρία, Γερμανία και Ιταλία.
 
 

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση