«Κεραυνοί» Τζώρτζογλου εναντίον Βασιλειάδη, Κοντονή, FIFA και UEFA!

Για τη «νέα παράγκα του Θωμά» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κατά την ομιλία του από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.  «Δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει ενότητα και ομοψυχία όταν αιχμή του δόρατος ήταν ο μεγαλύτερος παραγκάρχης που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμένα μου λέγανε ότι είμαι του λιμανιού, ότι είμαι απέναντι. Πώς να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Όταν υπήρξε αυτή η λυκοσυμμαχία, και τώρα πια δεν υπάρχει».

Αυτά είπε ο Τζώρτζογλου και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον  Γραμμένο: «Φίλε Βαγγέλη έκανες κι εσύ λάθη, φαντάζεστε να πήγαινε ο Σαρρής πριν από 5 χρόνια και να έκανε διοικητικό συμβούλιο στον Πειραιά όπως κάνατε εσείς στο “Μακεδονια Παλάς;” Λάθος σας, όπως είναι λάθος ο εναγκαλισμός σας με την κυβέρνηση. Δεν ξέρω στις εκλογές της ΕΠΟ πέρσι, αν ψηφίσαμε για πρόεδρο τον Βασιλειάδη ή τον Γραμμένο. Πώς το επιτρέπετε; Του επιτρέπετε να μιλάει με τις ΠΑΕ, να αποφασίζει πόσες θα είναι. Είναι δουλειά του να μπει στα χωράφια αυτά; Είναι δουλειά της ΕΠΟ και της Λίγκας. Από πού και ως πού θα μας πει πόσες ομάδες θα είναι; Από πού και ως πού θα δώσει τα 30 εκατομμύρια στις ανώνυμες εταιρίες; Ξεχνάει ότι υπάρχουν 5.000 ερασιτεχνικά σωματεία; Είπαμε ότι θα βγάζατε τα κωλύματα, μας παραμυθιάσατε. Με κάποιο τρόπο, σε συνεργασία με κυβέρνηση, με τον Κοντονή, τον Ζακυνθινό με το ωραίο μούσι ή τον Βασιλειάδη. Πέρασαν τα κωλύματα από την πίσω πόρτα. Αυτή τη μπαμπεσιά γιατί την κάνατε; FIFA και UEFA δεν είστε τόσο αξιόπιστοι όσο προσπαθήσατε να με πείσετε».

Αρχικά, βέβαια, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου δεν παρέλειψε να… στολίσει για μία ακόμη φορά τον Κουκουλάκη: «Ο Κουκουλάκης κοστίζει στην ΕΠΟ 15.000 το μήνα, χωρίς τα έξτρα και προκαλώ αν είναι ψέματα να το πείτε. Ανάλογοι μισθοί έχουν και οι άλλοι, που φύτεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΠΟ. Ένα μέλος της ΚΕΔ, παίρνει σε ένα μήνα όσα παίρνει μία Ένωση σε έναν χρόνο. Ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο πληρώνει το ποδόσφαιρο σε πέντε ανθρώπους».

Δείτε επίσης: