Ολοταχώς για διάλυση και εκλογές

***Ενώ ο Γραμμένος αμφισβητείται έντονα και από τα δυο μπλοκ που βρίσκονται σε εμφύλιο, το μπλοκ του ΠΑΟΚ οδηγεί την ομοσπονδία στις κάλπες, όχι μόνο για πρόεδρο, αλλά για την ανάδειξη ολόκληρου ΔΣ.

Η εικόνα διάλυσης της ΕΠΟ πλέον είναι ορατή από όποια πλευρά κι αν το δει κάποιος. Η κατάσταση, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ως εξής:

1) Πλέον τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο αμφισβητούν μέχρι και στενοί συνεργάτες του, ειδικά όσοι ανήκουν στο μπλοκ του νότου και εννοούμε ότι θεωρούν πως δεν μπορεί να διοικήσει την Ομοσπονδία. Μάλιστα, ο ένας θέλει να είναι ο επόμενος πρόεδρος.

2) Όπως έχουμε ξαναγράψει ο Γραμμένος έχει χάσει τη στήριξη, τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από την ΑΕΚ.

3) Μπορεί ο πρόεδρος να διαψεύδει ότι θα παραιτηθεί, όμως , όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα, θεωρούν ότι ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εξελίξεις.

4) Με το… καλημέρα, ο Γραμμένος έδειξε ότι δεν μπορεί να διοικήσει την ομοσπονδία, αφού δεν πήρε ούτε μια σοβαρή απόφαση για το ποδόσφαιρο. Δυσαρέσκεια υπάρχει μέχρι και στην FIFA  και δεν είναι τυχαίο ότι το μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Εντι Ντερβισάι , στο τελευταίο ΔΣ που έγινε στις 29 Μαρτίου, ζήτησε «να τον στηρίζει και να ενεργεί μαζί του» το σύνολο του ΔΣ, προσθέτοντας ότι «θέλουμε την υποστήριξη και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»!

5) «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ προτιμά τη στήριξη του Βασιλειάδη», λένε στο Πάρκο Γουδί.

6)Τα δυο μπλοκ της ομοσπονδίας, δηλαδή του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ειδικά από το Νοέμβριο και μετά, βρίσκονται σε κατάσταση εμφυλίου, ένας ακόμη λόγος που δεν μπορεί να λειτουργήσει η ομοσπονδία.

7) Από την πλευρά του ΠΑΟΚ διαρρέουν σκέψεις εκλογών όχι μόνο για την ανάδειξη νέου προέδρου αλλά ολόκληρου ΔΣ.

Sfyrigmata

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση