Σε πέμπτο τελικό ο τίτλος

Ο Ολυμπιακός νίκησε στον Λαιμό την Βουλιαγμένη και πήρε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΘΕΣΕΙΣ 1-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-9

Παίζοντας σαν πρωταθλητής ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη κόντρα στην Βουλιαγμένη στον τέταρτο τελικό με 9-5 και οδήγησε την σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου που με νίκη έπαιρνε το πρωτάθλημα προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η συνέχεια όμως ανήκε στον Ολυμπιακό που στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 4-1 και στη τρίτη περίοδο με 6-3 για να φτάσει στο τελικό 9-5 αφού η Βουλιαγμένη δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι δύο μονομάχοι θα λύσουν τις διαφορές τους στο πέμπτο και τελευταίο τελικό την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 19:30, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Μπάκλινγκ με 3 γκολ και ακολούθησαν οι Αβραμίδου 2, Ε. Πλευρίτου 1, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1. Για την Βουλιαγμένη σκόραραν οι Ελληνιάδη 2, Ράνεϊ 2, Χαραλαμπίδη 1.

Οκτάλεπτα: 1-0, 0-4, 2-2, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 1, Μπάκλινγκ 3, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Κανετίδου.

Related Post