Στήριξη στη Νοτοπούλου ζήτησε από τον Σαββίδη ο Αλέξης Τσίπρας… (εικόνες)

Μυστική συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη είχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μεταξύ άλλων ζήτησε την υποστήριξη του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο της Κατερίνας Νοτοπούλου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!

Το τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη κατά την χθεσινή επίσκεψη του τελευταίου στο πρωθυπουργικό γραφείο, μόνο οι ίδιοι το ξέρουν και όσα γράφονται είναι μόνο θεωρίες και ελεγχόμενη πληροφόρηση. Το σίγουρο είναι ότι συζήτησαν τόσο για τον ΠΑΟΚ και το νέο του γήπεδο στην Τούμπα, όσο και για το τηλεοπτικό τοπίο. Το σίγουρο είναι ότι ο Τσίπρας ζήτησε από τον Ιβάν την ξεκάθαρη στήριξη της υποψηφιότητας Νοτοπούλου στον δήμο Θεσσαλονίκης, διότι ξέρει πως χωρίς την στήριξη του ηγέτη του ΠΑΟΚ κανένας υποψήφιος δεν θα έχει τύχη σε αυτές τις εκλογές.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, σήμερα σε άρθρο της η εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Κυριακής, ο Τσίπρας θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη στις 16 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να παρουσιάσει την υποψηφιότητα Νοτοπούλου σε μεγαλειώδη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο παλέ ντε σπορ, χωρητικότητας πάνω από 5.000 θέσεων. Εκεί, όπου η σημερινή υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της για το δήμο Θεσσαλονίκη και κάποια από τα βασικά στελέχη του συνδυασμού της…

Το δημοσίευμα της εφημερίδας:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση