Skip to main content

Ποιοί Είμαστε

Η Αθλητική Φλόγα σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό της τόπο flogasport.gr.

Βρίσκεστε σ’ ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και σκέψης.

Περιμένουμε από τον φίλαθλο που αγαπά το ποδόσφαιρο και συνολικά τον αθλητισμό, τον πολίτη που δεν του αρέσουν ούτε αυτά που ακούει ούτε αυτά που διαβάζει, να μπει στην παρέα μας και να σχολιάζει τις δημοσιεύσεις, οι οποίες είτε προέρχονται από τη δημοσιογραφική μας ομάδα, είτε από άλλες συνεργαζόμενες ή μη ιστοσελίδες (με σχετικό link της πηγής).

Ζητάμε συμπαραστάτες για να παλέψουμε όλοι μαζί για ιδανικά που σιγά-σιγά χάνονται. Κυνηγάμε την είδηση, αλλά κυρίως παλεύουμε για την αλήθεια, χωρίς δεσμεύσεις και επιχειρηματικά συμφέροντα. Για τη φανέλα του χθες, γήπεδα χωρίς κάγκελα, καλύτερο ποδόσφαιρο, καλύτερη Ελλάδα. Ρομαντικά όλα αυτά, στα όρια της γραφικότητας για πολλούς, όμως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή σε αυτό το άθλιο και κυρίως ελεγχόμενο τοπίο των ΜΜΕ.

Πρεσβεύουμε τον πολιτισμό, την ευγενή άμιλλα, έστω την καζούρα και το πείραγμα μεταξύ των φιλάθλων που υποστηρίζουν τη μία ή την άλλη ομάδα, αλλά είμαστε ενάντια σε καθετί εγείρει στην κοινωνία την αθλητική βία είτε αυτό λέγεται ομάδα, είτε παράγοντας, είτε διαιτητής, είτε παίκτης, είτε κανάλια, εφημερίδες και διάφορα ΜΜΕ. Έχουμε τη «Φλόγα» μέσα μας και το ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί σαν εμάς εκεί έξω. Είμαστε πολλοί, είμαστε λίγοι, εδώ είναι το σπίτι μας. Ασχολούμαστε βέβαια και με όλα τα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας που αφορύν την κοινωνία και την εξέλιξή της στο μέλλον. Παλεύουμε για τα παιδια μας. Η δημοσιογραφία, άλλωστε, είναι μία.

Με τη συμμετοχή σας εδώ, αλλά και στην ιστοσελίδα μας σημαίνει ότι αποδέχεστε όλους τους παραπάνω όρους και συμμετέχετε με σεβασμό στη χρήσης της. Οποιαδήποτε ένδειξη ή πράξη αντίθετης συμπεριφοράς μέσα από τα σχόλια θα επισύρει ενδεχόμενο αποκλεισμού του παραβάτη αναγνώστη – χρήστη.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας μέσω της ειδικής εφαρμογής κάτω από τις δημοσιεύσεις που είναι συμβατή σχεδόν με όλες τις εφαρμογές και τα social media.

Ιδιοκτήτης και διαχειριστής της ιστοσελίδας είναι ο δημοσιογράφος-μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ Κωνσταντίνος-Γεώργιος Κούλης (koulis@flogasport.gr). Μαζί του συμμετέχουν και άλλοι εκλεκτοί και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι-αρθρογράφοι, στους οποίους δόθηκε το βήμα της Φλόγας μονάχα με μία …εντολή: ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Αυτό είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπάρχοντα αθλητικά σάιτ, παλιά και καινούργια.

Η Φλόγα των Σπορ «άναψε» πριν από λίγα χρόνια πάνω σε ελεύθερη (free) βάση δεδομένων που προσέφερε το διαδίκτυο, αλλά πλέον ήρθε ο καιρός να προσφέρει στους αναγνώστες της ένα πιο σύγχρονο περιβάλλον μέσα από το flogasport.gr.

Εκτός από τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις ο κάθε φίλαθλος – επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@flogasport.gr ή μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας, να εκφράζει τη δική του άποψη για όσα συμβαίνουν, να κάνει τις παρατηρήσεις του, αλλά και να προβαίνει σε σχετικές καταγγελίες που θα δημοσιεύονται πάραυτα στη ροή, όπου κριθεί απαραίτητο και αναγκαίο στο πλαίσιο του νόμου και της δεοντολογίας, ώστε να συμβάλλουμε στη διάδοση και κατ’ επέκταση στην επίλυση προβλημάτων και δυσάρεστων καταστάσεων. Ακολουθήστε, επίσης, τις σελίδες μας σε Facebook, twitter και Google+.

Τέλος, οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στην ιστοσελίδα μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παρεμβαίνουν με οποιονδήποτε τρόπο στο δημοσιογραφικό μας έργο.

Σε περίπτωση παράβασης αυτού του όρου παύεται αυτομάτως η οποιαδήποτε συνεργασία μαζί τους.

Καλή περιήγηση!

ΦλόγαSport team